Nici i metody gotowania herbaty

Dobra herbata otrzymuje się z wysokiej jakości wody. Chiński poeta Lou Yu, który stworzył trzy objętość "Canon Tea Canon", wierzył, że woda górskiego strumienia była najlepsza na parzenie herbaty, a studnia przechodzi go, a potem rzeka.

W większości krajów, w których herbata jest spójny, to jest przyjęte do spawania i gotowane rozcieńczony herbatę, ale na wschodzie oraz w Anglii, parzona herbata (spawanie) woda nie jest hodowany.

Wymyślono łyżeczkę do pomiaru ilości suchej herbaty. Szklanka suchej herbaty jest zwykle umieszczona na szybie. O smakach, a nawet więcej wyróżnień herbaty trudno jest kłócić się - niektórzy wolą używać łyżek do warzenia.

- niemożliwe jest pozwolenie, aby woda mogła się rozwijać. Woda używa, gdy tylko zaczyna pokonać "białego klucza" - bąbelki na białym filarze zaczynają rosnąć z dna i wody lekko muchy. Gotować wodę tylko raz.

- Parzenie herbaty jest korzystnie w naczyniu faience lub porcelanowym. Przed spawaniem ogrzewa się spawacze porcelanowe. W Chinach, warzone w kubek z pokrywką - „Chayllow”. Pokrywa spada poniżej krawędzi kubka i prawie dotyka powierzchni infuzji herbaty, która wylewa się przez szczelinę, bez wyjmowania pokrywek.

- Część zatapianie herbaty natychmiast wylewa wrzenia czystej wody.

Mówią w ludziach: "Czajnik spawania jest przenoszony do wrzącej wody, a nie odwrotnie". Czasami napar jest wlewany nie jest kompletny, ale dodaj wrzącą wodę, gdy herbatę chłodzi. Czajnik z wodą jest zamknięty pokryłem, a lniana serwetka jest umieszczana na górze.

- nalegaj na herbatę od 3 do 5 minut. Zielone herbaty nalega na 5 - 8 minut, cegły - 8 - 10 minut. Przy okazji, do spawania zielonej herbaty, woda jest traktowana trzy razy mniej niż do spawania czarnego Bahowoy.

"Aby zrobić piankę, która utworzyła na powierzchni herbaty, weszła do infuzji, miesza się przez łyżeczki lub pierwsza filiżanka herbaty wlać do czajnika.

Istnieje wiele receptur morzowych z różnymi dodatkami.

Uzbekowie wytwarzania czarnej herbaty z dodatkiem pieprzu - dwa kruszony czarny pieprz grochu są umieszczane na każdej łyżeczki suchej herbaty.

Wiele miłości do picia herbaty z mlekiem. Brytyjska herbata jest wlana do mleka, a nie odwrotnie. Turkmen z czarną herbatą pić świeże ciepłe mleko wielbłąda, które jest parzone przez herbatę, a następnie odkładają przez jakiś czas na węglu.

„Kałmuków” herbata jest przygotowany w następujący sposób. Herbata jest kleszczą, wlewając zimną wodą i gotowane do wrzenia, a następnie ogień jest zmniejszony i wspina się trochę więcej. Po tym, podgrzewane mleko wlewa się do herbaty, czyraka przez pewien czas i olej, dodaj sól. Jako dodatek mąka jest czarna z masłem, przyprawami. Kasyno ma tylko kilka gier wymagających umiejętności, a Blackjack jest jedną z nich. Są nawet profesjonaliści, którzy zarabiają na życie grając w blackjacka online. Jeśli jeszcze nie wiesz, jak grać, z przyjemnością dowiesz się, że jest to bardzo proste na stronie nowepolskiekasyna.pl . Grasz z krupierem i otrzymujesz określoną liczbę kart, a ten, kto zbliża się do 21, wygrywa.